Otomat

IMG_0223

De Tiensestraat verandert langzaam aan in een aaneenschakeling van, weliswaar de betere, ketens. Nadat eerder al Balls & glory, Umamido en Bavet er hun plekje vonden, opende onlangs de populaire pizzatent Otomat er zijn deuren. Hoog tijd voor ons om nog eens op prospectie te gaan.

Otomat belooft zijn bezoekers hemelse pizza’s met een heerlijk krokante korst (met gist van Duvel!) en kazen van de Antwerpse kaasmeester Van Tricht. Die beloftes doen ons watertanden, maar maakt Otomat de belofte waar?

IMG_0220Vol verwachting nemen we plaats aan een tafeltje achteraan de zaak. Nadat we de kaart geïnspecteerd hebben, besluiten we voor 2 speciallekes te gaan: de Mexicaans geïnspireerde Ritmo del la Nacho en de Rock the Kashbah, een knipoog naar Noord-Afrika met onder andere merguez, rozijnen en raz el hanout. Dat klinkt misschien niet meteen als iets voor op een pizza, maar beide exemplaren hebben ons goed gesmaakt!
Extra pluspunt, elke pizza op de kaart wordt gelinkt aan een Belgisch biertje dat er perfect bij past!

IMG_0219

Voor een dessertje hebben we vriendelijk gepast. De dessertkaart zag er op zich veelbelovend uit, maar we hadden voor twee stevige pizza’s gekozen en zaten dus overvol. Daarbij was het erg druk en roemoerig in de zaak en daardoor is het niet per definitie de ideale plek voor een romantisch avondje uit. Ben je dus op zoek naar een snelle, maar degelijke hap aan democratische prijzen? Ga dan zeker naar Otomat.! Zoek je een rustig restaurantje om te bekomen van een drukke werkweek, overweeg je misschien toch beter een andere Italiaan….

Otomat
Tiensestraat 33

Openingsuren:
Zondag – donderdag: 12 uur – 22 uur
Vijdag – zaterdag12 uur – 23 uur

Reserveren enkel mogelijk voor groepen groter dan 8

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s