Chapter Four

Voor wie het allemaal wat meer op zijn Amerikaans mag, is er één adres: Chapter Four.

ChapterFour

Luidsprekers op elke hoek, een groot televisiescherm, Engelstalige menu’s: Chapter Four schreeuwt “pub”. Dat zie je ook aan het geserveerde eten: burgers, pizza’s en ribs.

Wij startten met de chicken wings en eerlijk is eerlijk, we zouden ze – de pikante variant dan toch – aan niemand aanraden. De chicken wings waren overgoten met een saus die niet alleen super pikant was, maar ook heel zuur smaakte. Niet ons ding! Gelukkig waren de cocktails die we bestelden om alles weg te spoelen wel heel lekker.

ChapterFour2.JPG

Als hoofdgerecht kozen we voor de “slow roast house marinated ribs” en een chickenburger. Beide gerechten werden vergezeld door handgesneden frietjes, coleslaw en een dipsaus. Het vlees van de ribbetjes (met BBQ-saus) was mals en viel van het bot. Ook de kippenburger, met een krokant gebakken filet en spek, was erg lekker. De grote keuze aan dipsauzen vonden wij een pluspunt (onze favoriet: de truffelmayonaise!).

Het beste aan de menukaart in Chapter Four is misschien wel de prijs. Ribbetjes aan 12 euro en een burger voor 10 euro (frietjes en slaatje inbegrepen)! Dat ligt ver onder de gemiddelde Leuvense prijzen.

De luide muziek die door de boxen galmt en voetbal op groot scherm vonden wij niet nodig. Chapter Four is dan ook niet de ideale zaak voor een romantisch avondje uit. Dat hoeft ook niet, want voor een avond bier, cocktails en burgers met vrienden is het dan weer perfect!

Chapter Four

Monseigneur Ladeuzeplein 31

3000 Leuven

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s