Billy Rose – Unieke juwelen voor elk budget

Toegegeven, voor kerstcadeautjes is het nog nét iets te vroeg (ja, wij tellen af), maar dat neemt niet weg dat we onszelf af en toe eens mogen verwennen en deze grauwe novemberdagen wat mogen opvrolijken met een paar toffe oorbellen. Daarom gingen wij een kijkje nemen bij Billy Rose.

IMG_7791

Hiervoor gingen we afgelopen donderdag naar het tweewekelijkse open atelier van Billy Rose in de Familie De Bayostraat. Verscholen in een prachtig pand, laat goudsmid Annelies Verbeeck Leuven elke 14 dagen tussen 7 en 10 ’s avonds kennis maken met haar prachtige collectie juwelen. Voorzien van een glaasje cava kan je samen met vriendinnen heerlijk snuisteren tussen de oorbellen, armbanden en kettingen.

IMG_7789

Een deel van de collectie maakt Annelies zelf, de rest is aangekocht. De collectie is een mooie mix van zilveren en gouden oorbellen, kettingen en armbanden gaande van meer retro-ontwerpen tot eigentijdse en strakke juwelen. En, niet onbelangrijk, Annelies wil juwelen voorzien aan een schappelijke prijs. Voor een paar oorbellen betaal je gemiddeld bijvoorbeeld tussen de 15 en 35 euro.

Geraak je niet op het volgende open atelier? Geen probleem! De volledige collectie is ook online terug te vinden en te bestellen via de webshop: www.billyrose.be

 

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s