4 x alternatieve valentijn in Leuven

Ook wij kunnen er niet omheen; het is Valentijn volgende week. Nu zijn wij drie niet de meest romantische zielen,  maar toch vinden we 14 februari de ideale gelegenheid om nog eens iets meer aandacht aan onze partner te besteden. Daarom zochten wij naar 4 alternatieve valentijnsideetjes om te doen in Leuven.

img_4205

  1. Laat je eens opsluiten samen met je lief

Geen kleffe romanticus? Probeer dan met valentijn iets spannends. Je kan je bijvoorbeeld laten opsluiten in een escaperoom en samen met je geliefde op tijd proberen te ontsnappen. In Leuven is er een escape room in de Blijde Inkomststraat. Je leest hier wat wij daarvan vonden.

  1. Kies voor handgemaakte juwelen

Ben jij geen valentijnhater en wil je toch echt voor een romantisch cadeau gaan? Kies dan voor een handgemaakt en persoonlijk exemplaar van de Leuvense designer Lies Wambacq. Origineel én de kans op een misser is kleiner. Win – win dus!

screen-shot-2017-02-09-at-10-00-52
Instagram Lies Wambacq
  1. Romantische wandeling

Wil je niet mee doen aan de platte valentijnscommerce, maar toch iets leuks doen op 14 februari? Dan kan je misschien een wandeling gaan maken in een van de vele prachtige parken in en rond Leuven. Kuier bij zonsondergang langs de vijvers van Abdij van ‘t Park of slenter samen door het Groot Begijnhof. Ook leuk is eens toerist in eigen stad uithangen en samen een gegidste tour door Leuven doen. Wedden dat je heel wat nieuwe plekjes leert kennen?

  1. Etentje? Deel het dan.

Voor wie toch voor het klassieke etentje opteert, kunnen wij voor valentijn Baracca aanraden. Bijzonder lekker én het is de bedoeling dat je al je gerechtjes deelt. Lady-en-de-Vagebond-style uit hetzelde borden is toch nog steeds net iets romantischer dan gewoon tegenover elkaar zitten, toch?

 

 

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s