Goede voornemens in Leuven

New year, new start. Ook jij hebt je ongetwijfeld voorgenomen om een aantal slechte gewoonten te doorbreken in 2017. LeuvenXL helpt je graag op weg om je goede voornemens vol te houden.

fullsizerender
Kapbar
  • Meer sporten: Leuven telt ongelofelijk veel leuke parken en groene stukken waar je heerlijk kan lopen zoals het Provinciaal Domein, Abdij van’t Park, de Vaart,… onze favoriete routes vind je hier.
  • Minder vlees eten: Op ‘Dagen zonder Vlees’ is het nog even wachten, maar traditioneel nemen heel wat mensen zich met de start van het nieuwe jaar ook voor om minder vlees te eten. Wist je dat het in Leuven stikt van de leuke vegetarische restaurants? check onze veggierapporten hier en hier.
  • Minder alcohol: maandje zonder alcohol? Niet gemakkelijk! Gelukkig kan je in Leuven onder meer in de Professor en Mattiz heerlijke mocktails drinken. De smaak van een cocktail zonder de alcohol. Ideaal als je het ons vraagt!
  • Een beter seksleven: mag het allemaal wat spannender in 2017? Ga dan eens een kijkje nemen bij Tutti Passi en spice things up!
  • Wat meer me-time: wil je jezelf wat meer in de watten leggen in het nieuwe jaar? Maak dan een afspraak bij De Kapbar in de Naamsestraat voor een geweldige make-over en neem gerust je vriendinnen mee want zoals de naam al doet vermoeden kan je er ook iets drinken terwijl de sympathieke Lisa ja haren knipt.

Succes!

 

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s