Bavet

There’s a new kid in town! LeuvenXL schoof met plezier (en bavet) de benen onder tafel om de verse spaghetti uit te testen.

bavet_eten2 bavet_interieur

Bavet opende zojuist een eerste vestiging in Leuven. Al is het spaghettirestaurant daarmee niet aan haar proefstuk toe. Mensen die vaak in Gent komen zullen de twee eerste Bavet-restaurants misschien al uitgetest hebben.

Bavet “spaghetti made for friends” staat voor lage prijzen, toegankelijkheid en leuke toppings (extra meatballs, please!). Hiermee willen ze het verschil maken met al die andere zaken in Leuven die ook verse (en eveneens goedkope) spaghetti serveren.

Daarnaast is ook de sfeer van groot belang: ze hebben een jong team dat inzet op een vriendelijke bediening. Bij Bavet kan iedereen aanschuiven aan de lange tafel en nieuwe contacten leggen, of dat is toch het idee.

Klinkt goed, dus schoof ook Leuven XL bij aan tafel voor enkele borden spaghetti.

bavet_klaartje

Wij hebben genoten van een goeie spaghetti, al dan niet met toppings. Pikant, classic of met extra rucola, het smaakte allemaal.

Of Bavet de ideale locatie is om nieuwe contacten te leggen? Dat durven we te betwijfelen. De bediening is inderdaad vriendelijk, maar vooral erg snel. We zaten nog niet goed neer of konden onze bestelling al meegeven. Na een kwartier stonden de vier goed gevulde borden spaghetti al voor onze neus. Binnen de veertig minuten waren we dan ook weer buiten.

Bavet is niet de plaats om lang na te tafelen, maar wel perfect voor de snelle honger. Ook studenten die met een beperkt budget toch graag uit eten gaan, zijn bij Bavet aan het juiste adres. Goede spaghetti in een tof interieur aan democratische prijzen, meer hoeft dat voor ons niet te zijn.

bavet_eten2Bavet
Tiensestraat 22
Prijsklasse: €
Openingsuren
maandag tem vrijdag
11.30-14uur & 17.30-22uur
zaterdag
12-14.30uur & 18-22uur

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s