Week van de Smaak

De tien lekkerste dagen van het jaar zijn er weer. Van 10 tem 20 november is het namelijk Week van de Smaak, een tiendaags publieksevent rond smaak en eetcultuur in Vlaanderen en Brussel, dit jaar met thema ‘De smaak van toen’.

De Leuvense horecazaken tonen zich van hun lekkerste kant onder de noemer ‘Ouderwets Lekker’. Vanaf vandaag tem 20 november kan je heerlijk proeven en genieten van verschillende activiteiten.

Gedeelde passie
Zo laten enkele topwinkels in Leuven  je kennis maken met hun gedeelde passie: overheerlijk eten en exquise dranken. In verschillende zaken kan je terecht voor een proevertje geheel ondergedompeld in de tijd van toen. Ga op ontdekkingstocht en ontdek het topproducten van Gigi by Zoff, Kazen Elsen, Rondou, De Walvis, Dagelijks Brood, Onan, Surlie, Zuut, Angels’Share, Antoine Chocolade en Convento (Food). Een proevertje kost slechts €1.

Gotta cath’em all
Je hebt vanaf vandaag 11 dagen om de 11 bovenstaande zaken uit te testen. Je ontdekt zo niet enkel nieuwe smaken en nieuwe zaken, maar maakt bovendien kans op een geschenkenmand vol Leuvens Lekkers ter waarde van €120. Vraag in een van de speciaalzaken een stempelkaart en rond je queeste af.

Het volledige programma van Week van de Smaak vind je hier.

 

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s