Koffie en Staal: koffie, meubels en juwelen

 

bij Koffie en Staal kan je terecht voor een heerlijk kopje koffie en lekkere zelfgemaakte taart, maar evenzeer voor meubels of juwelen. Eigenaars Nouchka en Lino verkopen in hun zaak namelijk niet alleen heerlijke koffie van MOK, maar ook zelfgemaakte juwelen (Nusj) en prachtige stalen meubelen (Nono). Vooral van de meubels zijn we fan. En wij niet alleen, zo blijkt, want de creaties van Nono kan je ook nog in verschillende andere zaken in Leuven zoals Würst, De Hoorn, Ribs en Mok bewonderen.

 

Dankzij het werk van Nono lijkt het interieur te zijn weggelopen uit een interieurboekje en ook over de snelle en vriendelijke bediening waren we erg tevreden. Uiteraard kwamen we in de eerste plaats voor de koffie. Koffie en Staal heeft een uitgebreid assortiment aan koffies, maar ook verschillende soorten thee en sapjes. Verder kan je er ontbijten en lunchen en staan er elke dag een aantal heerlijke ovenverse taarten op de toog (veel taarten zijn bovendien glutenvrij!). Voor elk wat wils dus.

Zoek je dus een gezellig plekje om wat bij te babbelen met een vriendin of ben je nog op zoek naar een nieuw paar oorbellen of een set nieuwe stoelen? Dan ben je bij Koffie en Staal aan het juiste adres!img_4192

Koffie en Staal

Mechelsestraat 140

di – za: 10 – 18h

 

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s