Guess who’s back???

3,5 jaar geleden begonnen Klaartje, Li’s, Evelyne, Lore, Katrien en ikzelf in het kader van een schoolopdracht met deze blog. Al snel groeide LeuvenXL uit tot iets wat meer was dan de zoveelste schooltaak tijdens onze opleiding journalistiek. We merkten gaandeweg dat we Leuven op een andere manier gingen bekijken en leerden kennen. En dat maakte dat LeuvenXL meer en meer een hobby dan een schoolproject werd.

We namen ons dan ook plechtig voor om ook na onze studies deze blog verder te zetten. maar al snel merkten we dat LeuvenXL combineren met een kersverse job, hobby’s, vrienden en liefjes toch geen evidentie was.

Ondertussen zijn we 3 jaar verder en hebben we de nodige routine gevonden in onze jobs, wat prioriteiten gesteld in onze hobby’s en ons sociaal leven wat efficiënter georganiseerd. Dat maakt dat we tussen pot en pint besloten hebben om LeuvenXL terug van onder het stof te halen en er weer in te vliegen.

Vanaf nu lees je hier dus terug alles over wat er te eten, drinken, zien en beleven valt in Leuven.

Ken je nog een leuk plekje dat wij nog niet kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via leuvenxl@gmail.com of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.

Tot ergens in Leuven!

LeuvenXL

One thought on “Guess who’s back???”

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s