Kerst in Leuven

Kerst staat voor de deur. Dat wil naar jaarlijkse gewoonte zeggen veel te veel eten, koppen lopen op de Bondgenotenlaan en wat over de kerstmarkt schuifelen. Maar het kan ook anders. Wij zochten een aantal andere leuke kerstactiviteiten en lijsten ze even voor jullie op. 

Winterwandeling

Nog tot 28 december kan je van donderdag tot zondag om 17u gaan wandelen. Een gids neemt je mee van op de Grote Markt en vertelt je allerlei spannende verhalen over Leuven. Kostprijs 7 euro. inschrijven kan via hello@leuvenleisure.com

Christmas shopping in harmony

Als het niet anders kan en je dit weekend toch de drukte moet trotseren in de winkelstraten, kan dat gelukkig met een streepje muziek. Twintig muzikale gezelschappen, fanfares en koren zullen op koopzondag overal in het centrum van Leuven muziek spelen.

Winterspeeltuin

Te koud voor de gewone speeltuin? Ga dan eens een kijkje nemen in de winterspeeltuin in de Brabanthal. Pret gegarandeerd voor de kleinsten en ook aan mama en papa is gedacht. Zij kunnen gezellig iets eten of drinken op het winterspeeltuinterras. Meer info vind je hier.

Prettige feestdagen!

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s