Mister Bean: Koffie & Bagels

Alweer een koffiebar? Ja, ook wij moeten toegeven dat we aanvankelijk een beetje sceptisch reageerden toen we hoorden dat er NOG een koffiebar was bijgekomen in (groot-) Leuven. Maar op een druiligere zaterdagmiddag in november, zonder werkend internet/tv op mijn appartement, besloot ik toch eens een kijkje te gaan nemen.

IMG_0971

Al snel blijkt dat ik (zoals zo vaak) wat te vroeg geoordeeld heb. Mister Bean is een aangename verrassing. Dankzij het hippe interieur waande ik me eerder in Brooklyn dan in Kessel-Lo. Aangezien ik nog niet gegeten had, bestelde ik een bagel. Ik koos voor een ‘Sophia’. Een bagel met rauwe ham, rucola, pijnboompitten en parmezaan. Na de eerste hap was ik al volledig verkocht. Jammie! en niet te duur. Voor mijn ‘Sophia’ betaalde ik 5,1 euro.

Bagel Sophia
Bagel Sophia

 

Omdatkoffie niet zo goed bij mij bagel paste, heb ik dat deze keer aan mij laten voorbijgaan. Maar aangezien de koffie van MOK komt, bestel ik er zeker eentje bij mijn volgende bezoek. Bovendien stonden er op de toog ook nog een aantal verrukkelijk ogende taarten naar mij te lonken. Wat mij betreft mag de wifi het nog wel eens laten afweten zodat ik een excuus heb om een stukje cheesecake te gaan eten bij Mister Bean.

Meer info vind je hier.

Open van dinsdag tot zaterdag tussen 10 en 19u.

Leuvensestraat 5, Leuven.

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s