Audities fABULEUS

Jongeren met talent voor dans, theater, turnen of acrobatie kunnen hun kans wagen op de audities van fABULEUS. Dit dans- en theatergezelschap wil zowel jongeren als jongprofessionelen begeleiding op maat geven. Vertrekkend vanuit Leuven, spreidt het steeds vaker nationaal en zelfs internationaal de vleugels. Zo brengen ze dit jaar een theaterbewerking van De Metsiers, het literaire debuut van Hugo Claus, maar eerder stond ook al een eigen versie van het bekende Rosas danst Rosas van Anna Teresa De Keersmaeker op het programma.

fabuleus

In november gaat fABULEUS op zoek naar talent voor hun nieuwe jongerenproductie Alleen de grootste nabijheid. Op 15 november vindt de auditie voor jongens en meisjes tussen 16 en 21 jaar plaats. Op 16 november volgt nog een auditie voor meisjes tussen 13 en 15 jaar. Beide audities gaan door in het Openbaar Entrepot voor de Kunsten (OPEK). Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via auditie@fabuleus.be.

Veel succes!

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s