Hoe de Rode Duivels zaterdag vermijden?

Denk jij dat Mirallas een Griekse dans is en Origi de nieuwste saus in de frituur? Dan wil dat waarschijnlijk zeggen dat voetbal jou totaal niet interesseert. Wil jij komende zaterdag om 18u aan de gekte wil ontsnappen? Dan heeft Leuven XL enkele prachttips!

Cinema

Geen zalen vol kussende pubers en geen irritante geluiden van gekreukte chipszakken. In alle rust genieten van en spannende thriller of een spitsvondige komedie. Met ’The Fault in our Stars’, ’Maleficient’ en ’22 Jump street’, biedt Kinepolis kwaliteit in verschillende genres. En dat alles tussen 18.00 en 20.00 uur.

Eten in de Muntstraat

Op zaterdagavond is het bijna onmogelijk om een restaurant in de gezellige muntstraat binnen te stappen zonder reservatie. Behalve morgenavond. De hele stad zit thuis of enkele honderden meters verder op de Oude Markt. Jij hebt de restaurants voor het uitkiezen en de beste plaatsen zijn zeker nog vrij.

Tangobal

De ideale manier om jouw eten te laten zakken? Even de benen losgooien op het tangobal op het Martelarenplein. Vanaf 19.00 uur kan je je overgeven aan de Argentijnse liefdesdans. Argentijnse kledij dragen is op eigen risico…

Winkelen

Weinig dingen zijn zo irritant als lange wachtrijen in een winkel. En dan zijn vrijdag- en zaterdagavond de momenten waarop je het meeste kans maakt op dergelijke rijen. Stel je winkelbezoek van vanavond dus maar uit, morgen verlies je geen extra tijd én er zijn extra proevertjes voor jou!

Stadsparken

Geniet in alle rust van een wandeling door het stadspark of geef je over aan de oudste botanische tuin van ons land aan de Kapucijnenvoer. Je kan er op dat moment een speld horen vallen. Tot 19.45 uur, want dan maakt de rust plaats voor een dolle meute en straten vol toeterende auto’s.

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s