Thaihouse

Warm weer, vermoeiende werkdag achter de rug, te weinig slaap na het weekend. Kortom, de goesting om zelf te koken is ver te zoeken. Op resto dan maar! De eeuwige vraag: waar hebben we zin in? Waar zullen we nog eens gaan? Dan de redding: een Social Deal van ThaiHouse in de mailbox! Op naar de Tiensestraat.

(Klaartje Janssens)

Aangezien de avondzon het wat liet afweten kozen we voor een tafeltje binnen. Door de ronding in het gebouw lijkt het alsof je helemaal alleen in het restaurant zit. Iets bestellen wordt daardoor niet vanzelfsprekend. Een pluim dus voor de knappe Thaïse serveerster die behoorlijk wat rondjes moest lopen om ons te bedienen.

Door de Social Deal wordt onze keuze beperkt. We hadden de keuze tussen twee voorgerechten en drie hoofdgerechten. Ik heb een kokos-allergie en koos bijgevolg voor het ‘kindermenu’ zoals mijn compagnon het noemt. Loempia’s met Thaïse saus en groentenwok met oestersaus op een warmteplaat. Hijzelf bestelde kokossoep en kip met rode cury en rijst.

ThaiHouse

Verwacht hier geen Thaïse smaken zoals je ze proef op vakantie. ThaiHouse brengt zeer lekker en verse gerechten, maar steeds aangepast aan onze westerse tongen. Iets milder dan in het Oosten en delicater geserveerd, maar daarom zeker niet minder lekker.

Achteraf kregen we nog een koffie of thee naar keuze aangeboden. De heerlijke Oosterse thee’s zijn echt een aanrader!

Een fijne bediening in een toffe omgeving voor een eerlijke prijs.

 

Waar? Tiensestraat 56/10

Openingsuren:

Maandag – donderdag 12:00-14:30 & 17:30-21:30

Vrijdag – zaterdag 12:00-14:30 & 17:30-22:00

Zondag 12:00-14:30 & 17:30-21:00

Afhalen ook mogelijk

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s