LeuvenXL zkt leuk cadeau voor Moederdag

Je weet al maandenlang dat alle moeders op 11 mei in de bloemetjes gezet worden, maar op zaterdag 10 mei denk je: verdorie, dat cadeau. Wat nu?

LeuvenXL helpt een handje…

1. Leuve mama

Zet je mama al op zaterdag in de bloemetjes en neem ze mee op sleeptouw door Leuven. De winkels trakteren jullie op een leuke verrassing of een extra korting. Geen zin om te shoppen? Doe dan mee aan het WK sjakosjenwerpen en win 1500 euro én een Mercedes voor een weekend. In de Mechelsestraat en op het Rector De Somerplein geven visagistes en kleurenconsulenten je een nieuwe, frisse look.

 

2. Abdij van Park

Pak je het liever wat origineler en intiemer aan? Kom dan met je mama naar het Abdij van Park. Zondag 11 mei kan je gezellig wandelen in de Conventstuin, tussen de buxushaagjes, kruidenperkjes, bloemenweiden, vijver en bijenhal. Verwen je mama met een lekker abdijbiertje of appelsap, versgeperst met appels uit de parktuin. Krijg je er maar niet genoeg van? Dan kan je altijd een paar verse vaatjes meenemen naar huis.

 

Geniet ervan!

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s