Lookiss, waar beauty begint

Lookiss, waar beauty begint
Lookiss, waar beauty begint

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuvense beautylovers kunnen hun hartje weer ophalen. Het pand waar Jack & Jones jaren gevestigd was in de Diestsestraat is namelijk ingepalmd door het walhallah van  schoonheidsproducten: Lookiss. Ik ging een kijkje nemen in deze wondere wereld van oogschaduw, lipstick en showersmoothies.

(Klaartje Janssens)

Lookiss is de eerste beauty winkel van Di! – Belgische drogisterij- waar beautymerken uit verschillende prijsklasses verkocht worden. Van dagcrème van L’oréal over valse wimpers van Katy Perry tot lipgloss van Physicians Formula, alles vind je hier. Lookiss gaat voor het totaalpakket. Voor beautylovers is het onmogelijk deze winkel met lege handen buiten te stappen.

Interieur is clean en verzorgd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

clean interieur Lookiss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De displays in de shop zijn clean and white, waardoor de producten goed naar voren komen en je als klant snel je weg vindt. De paarse en roze huisstijl haalt het luxueuze van de winkel wat naar beneden, maar ach, de coloribus et degustibus non disputantum! Dat het aanbod aan merken en producten waanzinnig is, valt in iedereen geval niet te betwisten. Verschillende merken die tot nu toe in Leuven onvindbaar waren hebben via Lookiss hun intrede gedaan, maar ook de usual suspects worden aangeboden: Park Avenue Brussel, 2B, Physicians Formula, Nivea, Essie,Nude, … Te veel om op te noemen, maar allemaal toppers in schoonheidsproducten.

Het stopt ook niet bij de gewone nagellakjes en eyeliners die winkels als Kruidvat aanbieden. Bodycream met exotische fruitgeuren, zonnebrandolie voor een extra sunkissed look, gelishnagellakjes, pinupblushes, … Lookiss heeft het allemaal!

Essie - Park Avenue Brussels - L'oréal - 2B - Maybelline
Essie – Park Avenue Brussels – L’oréal – 2B – Maybelline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je zelf niet helemaal thuis in de wereld van make-up, dan snelt Lookiss je te hulp. Op afspraak kan je een volledige make-up laten verzorgen voor slechts 20 euro. Je krijgt persoonlijke uitleg welke producten het best bij jouw huid en type passen en krijgt de kans om dingen te vragen die je altijd al wilde weten. Bovendien geniet je van 20% korting op je volgende aankopen.

make-upworkshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om jullie wat op weg te helpen in het gigantische aanbod van Lookiss selecteerde ik alvast mijn favoriete producten. Geniet mee van de Lookiss-sfeer en neem zeker zelf eens een kijkje. Tip: Nog tot eind mei krijg je 20% op al je aankopen!

Klaartjes keuze
Klaartjes keuze

Valse wimpers – Katy Perry €6.99
Showersmoothie Raspberry & Blackberry – I love… €4.95
Double nailpolish – L’Oréal €11.99
Terre Indienne – Gemey Maybelline €13.59
primer – 2B €4.95
Bronze Booster – Physicians Formula € 19.90
Metallic oogschaduw – Bourjois €10.99
Shadowcreamer – Park Avenue Brussels €5.50
Penselen – Helen Bergmann €5.50
Lipstick Fuchsia – L’Oréal €13.89

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s