Terug van weggeweest

LeuvenXL begon als een schoolproject van zes jonge journalistes in spe. Vol goesting hebben wij ons op deze blog gesmeten en vol enthousiasme namen we onszelf voor om er mee verder te gaan na onze studies. Maar dat bleek niet evident. De overgang van student naar werkende mens ging voor ons zessen gepaard met de nodige aanpassingen waardoor we LeuvenXL een tijdje uit het oog verloren.

Maar…. We zijn terug. Elke week kan je op deze blog terug terecht voor leuke artikels over Leuven. Wij vertellen je welke tentoonstelling je absoluut gezien moet hebben, in welke nieuwe winkel je zeker eens een kijkje moet gaan nemen en welk restaurant echt de moeite is. Weinig veranderd dus. Behalve de bezetting. We doen het nu met twee dames minder, maar krijgen vanaf mei versterking van een man.

Wij kijken er al naar uit, hopelijk jullie ook!

3 gedachten over “Terug van weggeweest”

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s