Kaminsky, gewoon goed!

Op een zeldzame zonnige lente-avond besloot ik ten volle te genieten van deze meteologische meevaller. Koken? Geen sprake van! Op zoek naar een zonnig terras om een hapje te gaan eten! We kozen voor Kaminsky, een opvallende verschijning aan de Tiensepoort.

(Eveline Matthysen)

kaminsky

Kaminsky’s grootste  troef is het ruime terras. Je zit heerlijk in de zon tussen het groen. Als de zon ondergaat wordt het afdak uitgerold en gaan de terraswarmers aan: ideaal dus om lekker lang te blijven plakken. De menukaart is zeer beperkt maar wordt goed aangevuld met wisselende seizoenssuggesties. Kaminsky serveert naast klassieke succesnummers zoals spaghetti bolognaise ook een vleugje wereldkeuken. Zo vind je er soms Turkse specialiteiten of zuiderse tapas. Ook bierliefhebbers komen zeker aan hun trekken dankzij de uitgebreide bierkaart.
We kozen voor de vegetarische lasagne en de salade met spekjes en geitenkaas. Het eten is simpel, lekker en budgetvriendelijk. Met z’n tweeën betaalden we 30 euro voor een maaltijd en enkele speciaalbiertjes. Kaminsky is zeker niet het beste restaurant van Leuven, maar wel eenvoudig en goed. De vriendelijke en vlotte bediening maken het af.

Kortom, Kaminsky is ideaal om doordeweeks snel iets te gaan eten. Ook om gewoon iets te gaan drinken of wat aan de toog te hangen is Kaminsky zeker een aanrader.

Locatie:

Schreursvest 1, 3001 Heverlee

One thought on “Kaminsky, gewoon goed!”

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s