STUK viert eindfeest

Het programma van LeuvenXL’s favoriete cultuurhuis STUK loopt ten einde. Maar niet getreurd want voor het zover is kunnen cultuurliefhebbers zich nog aan een spetterend STUK eindfeest verwachten. Deze legendarische avonden zijn traditioneel gezien een wervelende mix van livemuziek, film en DJ-sets en dat is ook nu niet anders. Ook dit jaar heeft het STUK weer een prachtig programma klaar om het jaar in stijl af te sluiten.

(Eveline Matthysen)

stuk eindfeest

The Herfts zorgen voor de muzikale ondersteuning en brengen daarvoor hun Superfriends Force Team mee. Wie dat allemaal zijn zal je morgen zelf kunnen ontdekken. We kunnen wel al verklappen dat niemand minder dan Willow,  Floatfall en Stella Nova erbij zullen zijn om het podium op zijn grondvesten te doen daveren!

Wie de avond liever rustiger inzet kan genieten van het filmprogramma dat Cinema ZED voor deze avond heeft geselecteerd. Om 20u kan je gaan kijken naar de Chinese film ‘Comrade goes flying’. Om middernacht staat ‘Dave’ op het programma, waarin topmodel Hannelore Knuts David Bowie vertolkt.

Ook Radio Scorpio is van de partij. Ze brengen een volledig programma met stand-up comedy, woordkunst en natuurlijk muziek.

Houseliefhebbers komen aan hun trekken in de ensemblezaal waar het Leuvense housecollectief Home het beste van zichzelf geeft in een knaller van een live jam.

Alle informatie over de rest van het programma vind je op de website van het STUK. Bovendien vind je daar ook al een voorsmaakje van volgend seizoen! Theater- en dansliefhebbers kruisen best dinsdag 4 juni aan in hun agenda. Op die dag stelt het STUK in avantpremière de nieuwe programmatie voor.

Hier kan je alvast in de mood komen met een filmpje van het STUK eindfeest van vorig jaar

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s