Wereldfeest

Zaterdag 1 juni neemt Leuven je mee naar warmere temperaturen! De 25e editie van het Wereldfeest gaat dan namelijk door in park De Bruul. Workshops, muziekoptredens, culinaire standjes uit de hele wereld en een markt met allerlei hebbedingen uit de verschillende continenten zorgen voor een zomers gevoel.

De hoofdact van dit jaar is de Malinese zangeres Fatoumata Diawara, maar ook Los Callejeros komt mee ambiance maken.

Tijdens deze jubileumeditie kijkt de organisatie terug op de afgelopen 25 jaar. Is er iets veranderd op het vlak van armoede, honger, discriminatie, vrede en milieu? Tijdens het feest werpen mensen van vroeger en nu een blik op verleden en toekomst.

Vrijwilligers gezocht

Om alles goed te laten verlopen op de dag zelf is Wereldfeest nog op zoek naar vrijwilligers! Opbouwen van standen, achter de kassa zitten, helpen bij de animatie, stewards,… hoe meer zielen, hoe beter de vreugd. Als jij interesse hebt om op zaterdag 1 juni mee de handen uit de mouwen te steken, neem dan contact op met David Dessers via david.wereldfeest@gmail.com of 0487 90 67 05.

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s