Getest: Workshop Suriel

IMG_4821

Twee maanden geleden lieten we de twee jongedames van Suriel aan het woord. Ondertussen deden ze de make-up van Sofie Valkiers voor een fotoshoot van Essentiel, werden ze vierde op de Weekendblogawards en worden  ze stilaan een waar begrip in de Vlaamse beauty-wereld. Om zeker te zijn dat all the fuzz wel terecht is, testte LeuvenXL de workshop van Suriel uit.

(Klaartje Janssens)

Met negen dames trokken we richting Kessel-Lo. We kregen een warm onthaal van de twee, fashionable looking as always, juffen van de avond. De grote spiegels  met grote lichtpeertjes lichtten de ruimte helemaal op. We waanden ons in een echte make-upstudio. Er stond een lange witgelakte tafel met voor iedereen een plaatsje. Een spiegeltje, drie verschillende make-upborstels en een tekening van een gezicht: we wisten niet goed wat ons te wachten stond! De bubbels en hapjes die Nanja en Liene voorzien hadden, stelden ons al wat geruster.

IMG_4751                     IMG_4767

IMG_4754

Aangezien we twee jarigen bij ons hadden, waren zij proefkonijn. Nanja plaatste hen in een hoge make-upstoel in het midden voor de tafel. Zo konden de anderen goed zien hoe alles precies moet. Nanja legde ons snel uit hoe we ons gezicht best reinigen, we luisterden braaf naar de’ juf’ en dan was het tijd voor het échte werk!

IMG_4741

Nanja en Liene legden stap voor stap uit hoe we onszelf mooier kunnen maken. Beginnen met een foundation, afpoederen, contouren leggen… Het was voor ons allemaal nieuw, maar het verschil was al snel duidelijk. Vooral het moment van de wenkbrauwen, jawel de wenkbrauwen, was geweldig. Nog niemand van ons had hier aan gedacht, hoewel het toch je hele gezicht bepaalt. Opeens zag iedereen er zo anders uit, zoveel mooier. Snel op onze gezichtstekening schrijven, dit was een gouden tip!

 IMG_4782                                      IMG_4780

Toen we zelf aan de oogschaduw moesten beginnen, kwam de twijfel op. Welke kleuren? Wat is nu precies die arcadeboog? Tot waar mag je gaan? Liene en Nanja gingen bij iedereen langs en gaven persoonlijk advies. Ze stelden ook iedereen gerust en gaven complimentjes aan de beste leerlingen. Om af te werken leerde het Suriel-team ons hoe we een lijntje boven onze ogen moeten zetten. Hieronder de nieuwe look van de twee jarigen. Ik denk dat we kunnen spreken van een geslaagd resultaat, niet waar?

 IMG_4828                                                                    IMG_4825

We waren allemaal zeer enthousiast over de drie uur durende workshop. Zowel de beginners onder ons als de bijna pro’s leerden iets bij.

De reacties:

Evelien De Cock (20):
“Twee spontane en enthousiaste dames. Ik experimenteer zelf wel eens met productjes, kleuren en technieken, maar heb toch veel bijgeleerd. Doordat ik mij meteen op mijn gemak voelde heb ik ook een aantal vragen kunnen stellen en voel ik mij nu zelfzekerder om zelf aan de slag te gaan!”

Els Hoegaerts (25):
Een zeer warme ontvangst, je voelt je meteen op je gemak. Geen paniek als je nog geen ervaring hebt, je bent meteen mee. Er wordt rekening gehouden met de stijl die je wenst (naturel of avondlook) en je krijgt tips over wat het best bij jou past.

Elien Buyse (25):
Een super fijn duo leert je hoe je basis make-up aanbrengt en dit afwerkt tot een volledige look. Suriel zorgt niet enkel voor professionele tips, maar ook voor echte girlsnight!

Sien Mattheus (25):
Superavond met de meiden dankzij Nanja en Liene. Een aanrader voor iedereen die tips wil voor een geslaagde look en een avondje fun!

Wil je zelf eens zo’n workshop meemaken? Suriel ontvangt groepen van 6-12 personen. De workshop duurt drie uur en kost €40 per persoon.

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s