Weekend Blog Awards

Schermafbeelding 2013-04-29 om 17.29.23

“Zes vrouwen die bloggen over dezelfde stad, dat is het idee achter de blog ‘Leuvenxl’. Verschillende aspecten van de stad Leuven worden in de verf gezet, met vooral een voorkeur voor lifestyle- en cultuurnieuws uit hun favoriete stad. Ze schrijven over hun favoriete adresjes in de stad: van luxe-vintageshoppen bij Cyaankali tot culinaire plekken als de Spaanse keuken van De Dry Tonghen. Maar soms mag het ook iets serieuzer en dan duiken de dames in het verleden van de stad of schetsen ze een beeld van het politieke klimaat van de stad in Vlaams-Brabant. Kortom, Leuvenxl geeft een waaier aan informatie over Leuven.” Zo omschrijft WeekendKnack.be onze blog.

Toen één van onze redactrices maandag de finalisten van de Blog Awards ging bekijken, weerklonk een luid gekrijs. We stonden erbij!
Totaal onverwacht heeft Knack LeuvenXL genomineerd binnen de categorie City. Een hele eer, waarvoor wij de redactie van Knack zeer dankbaar zijn. Dank ook aan jullie, onze lezers, die onze blog zo trouw volgen, we blijven zoeken naar nieuwigheden om Leuven nog dichter naar jullie te brengen. Wil jij nog op ons stemmen voor de Blog Awards, dan kan dat nog tot 10 mei!

[Lees hier het hele verhaal over de Blog Awards]

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s