Record Store Day

RSDOp Record Store Day slaan muzikanten en onafhankelijke platenzaken overal ter wereld de handen in elkaar. Met speciale uitgaven en optredens wordt de muziek gevierd. Het concept bestaat al van 2007 en wordt elk jaar groter. Dit jaar doet ook Bilbo Leuven volop mee.

Alle Leuvense muziekliefhebbers kunnen deze zaterdag afzakken naar de platenzaak op het Ladeuzeplein om mee te vieren. Om 15u geeft het Leuvense Float Fall een live optreden, vanaf 15u30 komt Daan signeren en om 16u kan er naar Horses geluisterd worden. Feest gegarandeerd!

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s