Bar Louis

Bar Louis ademt een hippe lounge sfeer uit, de ideale locatie om na het werk een cocktail te komen drinken. Als je binnenkomt valt je meteen het smaakvolle interieur op. Je restaurant volledig zwart verven: het is een gedurfde keuze maar in dit geval werkt het wel. Bar Louis biedt ook een beperkte gerechtenkaart aan, LeuvenXL ging deze voor jullie uittesten.

(Eveline Matthysen)

Bar Louis

Ikzelf koos voor de pasta van de week en deze week was dat een ravioli met parmaham, pesto, spinazie en pijnboompitten. Een erg geslaagd gerecht,  alleen was de portie nogal aan de kleine kant. Ik had duidelijk niet de beste keuze gemaakt want de porties bij de gerechten van mijn tafelgenoten waren beduidend groter. Jammer, want als ik €16 betaal voor een pasta- hoe lekker die ook is- verwacht ik er toch iets meer van. De prijs-kwaliteit verhouding zat hier dus niet helemaal juist.

Er werd echter al veel goedgemaakt door de vriendelijke en vlotte bediening. We moesten nauwelijks wachten op onze gerechten en de vlotte obers hadden altijd wel een grapje klaar.

Bar Louis heeft zeker veel te bieden en ik zal ook met plezier terugkeren. Maar de volgende keer kies ik toch voor een ander gerecht. De lasagne met lamsvlees en feta bijvoorbeeld, een echte voltreffer volgens een van mijn tafelgenoten.

Tip: zeker op voorhand reserveren want Bar Louis is erg populair!

3 gedachten over “Bar Louis”

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s