Smullen bij Smuk!

Food Gallery Smuk bewijst dat het niet altijd groots en uitgebreid moet zijn om te kunnen bekoren. In dit kleine, maar gezellige restaurantje in de Mechelsestraat voelt het aan als thuiskomen. De uitbaters ontvangen eenieder met open armen en met een aanstekelijk optimisme.

(Katrien Vandebroeck)

P1020875

Zowel de shoppers die nood hebben aan een lunch om op krachten te komen, als zij die gewoon even op adem willen komen met een tasje koffie of thee, vinden hier hun gading. Bovendien is er ook de hele dag lang ontbijt te verkrijgen. De lunchkaart is niet uitgebreid maar doet wel watertanden en verandert bovendien van dag tot dag, zodat er steeds voor ieder wat wils is. De gerechten zijn mediterraan geïnspireerd en bovendien huisbereid. In een rustig en sfeervol interieur genoten ik en mijn tafelgenoot er van een overheerlijke quiche en een penne al forno, die ons elk niet meer dan een 15-tal euro kostte.

P1020869

P1020870

Niet alleen de gemoedelijke sfeer, maar ook de eigenaars zorgen ervoor dat je hier op je gemak bent. Persoonlijke service, op een vriendelijke en toch niet opdringerige manier. We raakten wat aan de praat en ze deden ons hun concept en verdere plannen uit de doeken. Ze vertelden over hoe ze werken met verse producten en over hoe ze hier en daar vernieuwingen willen uitvoeren in het interieur. Voorlopig ligt de focus vooral op het ontbijt en de lunch, maar ze zijn van plan in de toekomst ook de dinerkaart uit te breiden en ’s avonds later open te blijven. Ze trekken steeds meer mensen en willen daarom ook iedereen wat kunnen bieden. Na een aangename babbel, moesten we uiteindelijk toch onze shopdag verder zetten. “Spring gerust spoedig nog eens binnen,” kregen we te horen. Wees maar zeker!

P1020874P1020871

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s