Mis(s) Koop

Een uitpuilende kleerkast, maar toch niets om aan te doen? Een fenomeen waar veel vrouwen last van hebben. Lies, Eveline en Janne komen met een remedie op de proppen.

Deze drie doctoraatstudenten ontdekten dat veel van de kledij in hun kast nog ongedragen was. Wat doe je dan met al die miskopen? Ze doorverkopen om anderen ermee te plezieren natuurlijk!

Zondag 3 maart organiseren zij samen met vrienden en collega’s Mis(s)Koop. Een shopevent waar zij hun (bijna) ongedragen kledij verkopen.
Wil jij eens kijken wat voor schatten er in hun kleerkast hangen? Of heb je zelf kledij die nog nooit van de hanger is gehaald? Ga dan zondag zeker een langs bij El Peligroso/Ons Huis in de Goudsbloemstraat. Dj  S-Venus zorgt voor de nodige ambiance en de dames hebben ook koffie en gebak voorzien. Twijfel je of iets wel echt een miskoop is, dan ben je morgen bij mis(s)koop ook aan het juiste adres. Je kan er namelijk terecht voor gratis kleuradvies. Amarena Selfmade zorgen er dan weer voor dat je je nieuwe outfit meteen kan afwerken met prachtige juwelen.

Heb je nog vragen of wil je zelf je kledij verkopen?
Neem een kijkje of hun facebookpagina of mail naar misskoop00@gmail.com voor meer informatie.

misskoop

One thought on “Mis(s) Koop”

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s