Lekker lezen is de leus!

In de pletsende regen ren ik de Schrijnmakersstraat in, een klein straatje niet ver van de Sint-Pieterskerk en het Margarethaplein. Eerste impressies van tafels vol boeken, leuke zitplaatsjes en een toog gevuld met koffie en gebak geven me meteen een warm gevoel. Met mijn thee en overheerlijk stukje taart nestel ik me in een roodkleurig zeteltje, ten midden van lezende en gezellig kletsende mensen. Zitten en genieten alleen is al aangenaam, maar als boekenwurm ben ik ook enorm benieuwd naar de literatuur die dit winkeltje te bieden heeft. Naast tafels en rekken vol boeken op het gelijkvloers, biedt de eerste verdieping nog meer letters in pakjes. En daar worden niet alleen volwassenen verwend met oude en hedendaagse proza, maar ook lekkerbekken en jonge geletterden vinden er leesvoer. Het plan was om “even een kijkje nemen”, maar tijd en gehaastheid zijn hier relatief. Je komt hier helemaal tot rust en je wordt omringd door gezelligheid en warmte.

(Katrien Vandebroeck)

lkml

 

De Dry Coppen,
Schrijnmakersstraat 11

 

 

 

 

2

 

Zoete zonde…

 

 

 

 

 

3

 

Receptenboeken voor elke chefkok!

 

 

 

 

 

4

Stijlvol en warm interieur vol boeken die roepen om gelezen te  worden

5

6

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s