Het Shoppaleis

Zondag 3 maart wordt ‘De Hoorn’-één van de historische gebouwen van Stella Artois aan de Vaart- omgebouwd tot een paradijs voor shopliefhebbers. Het Shoppaleis is een initiatief van Stefanie De Crijf en Eveline Dejaeger. Deze twee ondernemende dames hebben elk een eigen webshop. Op Egeltje.be biedt Eve leuke, handgemaakte en ecologische hebbedingetjes aan. Stefanie redt met Poppie-Loppie.be alle aanstaande moeders die nog op zoek zijn naar originele doopsuiker uit de nood.

Deze dynamische vrouwen bezoeken zelf geregeld webshopbeurzen en vonden het tijd worden dat ook de Leuvenaars dit concept leren kennen. Voor het eerst in Leuven komen meer dan 30 webshops samen om leken in te wijden in het online shoppen. Eve en Stephanie proberen op deze manier de drempel naar het online shoppen te verlagen. (Nog) Niet iedereen is ervan overtuigd dat spullen kopen op het internet wel zo veilig is. Het Shoppaleis biedt de mogelijkheid om de mensen achter de webshops te leren kennen en zo toch een band op te bouwen.

De verschillende webshops bieden iedereen wat wils: van speelgoed voor de kleinsten tot juwelen voor de klassedames onder ons. Shops van over heel België en zelfs uit Nederland dompelen je zondag dus onder in de wereld van het online winkelen. Ook diegenen die niet graag shoppen, kunnen zondag genieten, Tartifume zorgt voor heerlijke lekkernijen en Stienel plooit ballonnen voor de kids.

Zin gekregen om het virtueel shoppen op een originele manier te ontdekken?
Ga dan zondag zeker langs in Brouwerij De Hoorn aan de Vaartkom, Sluisstraat 79. Het Shoppaleis is open van 10.30-18u en de toegang is gratis. Bekijk hier de facebookpagina.

Leuk extraatje: de eerste bezoekers ontvangen een goodiebag!

flyer shoppaleis

Laat een antwoord achter...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s